Тавани

Поради своята висока приложимост и разнообразие от идеи, окачените тавани са може би най-използваните такива, когато става дума за декориране на дома, за направата на шумо или топло изолация или пък изправяне на стена, таван или изграждане на преградна стена. Гипсокартона може да се огъва , като това позволява да се изпълнят почти всички декоративни идей на клиента. Изпълнението му успява до голяма степен да запази чистота и подредба в помещението, в което се работи. Това винаги е предимство и удобство за клиента, което не бива да се подценява. Приложим е в различни помещения като хол, мокро помещение, детски стаи, балкони, офиси и т.н. Позволява да се вградят или окачат всякакви осветителни тела към него и да се боядисва в желания цвят и украса. Разгледайте част от нашата работа в Галерията ни, като винаги сме насреща да обсъдим вашите идеи и да ви насочим към решението и реализацията им.

 

 

Растерните окачени тавани или така познати още като тавани решетки са особено подходящи,

както за дома, така и за офиса (административни сгради). Те се демонтират лесно и удобно, което позволява и лесно обслужване при необходимост от намеса на техник, когато над тях има скрити различни кабели и инсталации свързани с намиращата се техника в помещението, в което са изградени. Паната могат да бъдат в различни цветови гами, както и позволяват боядисване по желание на клиента. Има разнообразие от модели, така че да допаднат на всеки вкус и цел на проекта. Ето защо са предпочитан продукт , както за офис сгради така и за дома.

 

 

 

 

Фигурите от картон са доста разнообразни и обхващат всичко като: окачения таван от гипсокартон, допълнителна фигура към окачения таван, рафтове от гипсокартон, изграждането на изкуствени стени в различни форми с цел разделяне на помещения, секции от гипсокартон, ниши в стените за завеси или щори или всяка друга идея за дома, която е изработена от гипсокартон. Идеи и приложения много. Само разгледайте, а ние сме насреща да консултираме и изработим това, което търсите.

 

 

 

Ламелните окачени тавани са по- разпознаваеми и често срещани в помещения с по-висока влага и вода, заради тяхната по-добра издръжливост в такива помещения. Двата най-разпространени вида са ПБЦ и алуминиеви. Има голямо разнообразие на цветове, което е голямо удобство и позволява на клиента да развихри и дейте си ида изрази себе си в изпълнението на дизайна.