Ремонтирай дома

Искате да разнообразите дома или работното си място си с идейна и уникална декорация от картон или мазилка, имате нужда от основен или частичен ремонт, но желаете да комбинирате заедно с него промяна в крайния външен вид на помещението, което се ремонтира, тогава разгледайте нашите предложения в тази област, за които можем да се погрижим.

 

Ще ви помогнем да направите апартамента или офиса си по-топъл и безшумен с топло или шумоизолация. Ще изградим окачен таван със скрито осветление или ще декорираме с тематична фигура от картон таван, стена или дори цяло помещение. Вие избирате. А ако не можете да решите- звъннете ни. Ще обсъдим идеите и желанията ви, и ще намерим заедно решение за реализацията на вашия проект.

 

Стараем се да работим бързо, чисто и ефективно. Намираме точните решения за реализацията на възложената ни работа. Съобразяваме се с отделения от Вас бюджет за нея и намираме алтернативни и гъвкави решения, когато това е необходимо. Знаем какво правим и ще ви го докажем!

 

Работим с проверени и доверени фирми за материали.

 

Отворени сме да ви консултираме по телефона или он-лайн, тъй като знаем, че да намериш време за нещо странично, е сложно. Може да ни изпращате и снимков материал, ако това е по-удобно за вас, за по- конкретни резултати и коментари от наша страна.