10 идеи за уникален подарък

 

Да успееш да измислиш точния уникален подарък, с който искаш да зарадваш и впечатлиш любим човек  е сложна задача. Да не говорим колко се усложнява тя, ако и не познаваш добре човека, за когото се налага да вземеш подарък за даден специален случай. Това може да е колега от работата, шеф или по-далечен познат или дори роднина.

Задължително трябва да се вземат под внимание вкусовете на получателя, повода на случая и понякога дали подарка е за работното място или за дома.

Ето  10 уникални идеи, с които можете гарантирано да впечатлите получателя им с оригиналност, лично послание и идивидуализъм!

 

   1. Ръчно рисувана бутилка

 

Това е универсално решение за всеки повод, което в същото време обаче, крие в себе си възможността да отправите лично послание и да се съобразите с вкуса на получателя си.  Може да бъде изрисувана всяка бутилка  по ваш избор – такава на достъпна цена или с по-скъп алкохол, със специално предназначение и повод. Да бъде изписано върху бутилката  лично съобщение или поздрав, максима, лого, сентенция. Или да бъде подарък с тематична украса по повод  голям празник като Коледа, Никулден, Великден или друг.  Имате подаръка, който ще е винаги на място.

 

 

 

    2. Комплект двойка рисувани чаши / сервиз чаши

Подарък, които лесно може да се пригоди, както за най-ближния, така и за колега/шеф. Може да се изрисуват двойка уникални чаши за вино/ ракия/ уиски. Да се направи цял сервиз от чаши с лични послания или орнаменти или пък да се направи комплект от ръчно рисувана бутилка с чаши. Подходящ подарък за всеки повод – деня на влюбените, сватба, семеен празник, рожден ден или всеки друг.

 

   3. Ръчно рисувана купа за плодове или най-различни неща

Още един подарък, които има възможност да се пригоди почти за всичко и за всеки повод.  Да се украси по всевъзможен начин и да бъде използвана, както у дома така и в работата.  Да е купа за плодове, подправки или пък по-голяма такава за съхранение на списания, лични вещи или защо не – офис материали.Определено имате избор към какво да се насочите.

 

   4. Кутия за бижута/ бонбони/

Всяка дама има понякога не малък на брой арсенал от бижута. Да й подарите място за тяхното съхранение, което носи нейната харизма е уникален подарък.

Големината вие избирате. Броя, цветовете, посланието също. Всичко може да носи нейния вкус. А идеята за кутия за бижута  лесно може да се смени с друга по ваш избор – да е кутия, в която да сложите специални бонбони, ключове или да е просто кутия за съхранение, на каквото получателя реши. Определео носи възможност и идея.

 

   5. Ръчно рисувано плато за деликатеси

 

Това е много оригинална и практрична идея.  Дървено плато, изрисувано със специални елементи, с послания или дори шеговити изрази или лозунги. Голямо или малко. За ядки или мезета. За деликатеси или десерти. Приложимо както за ежедневната трапеза,  така и за празничната такава. Подходящо за всякакъв повод и място – за дома, вилата или офиса. Изборът е ваш, а идеята оригинална!

 

   6. Картина

Ръчно рисувана картина с акрил може да бъде страхотен, идеен и много скъп подарък за всеки повод. Можете да изберете цветовете, мотивите, големината. Дали да е една на брой или да се направи сет от тях със свързани мотиви. Може да се подари за всеки повод – за нов дом, за рождени или именни дни, за колега. За  дома или  да краси офиса или личния кабинет на получателя. Няма да сбъркате  с избора си, това е сигурно!

 

 

   7. Ръчно изработен албум за снимки, по желание с включена част „Дневник“.

Това е страхотен сантиментален подарък, които може да бъде подарен по повод раждане на дете, сватба, юбилей или просто така. Всяка страница да носи идея, послание и по желание да е оставено място за текст към снимката или просто за кратка история. Избирайки този подарък ще докоснете човека отсреща несъмнено.

 

   8. Рамка за снимки с лични мотиви

Подарък, който е приложим за всеки и за всеки повод. Може да е малка дървена рамка, подходяща за бюрото в офиса или вкьщи. Да е по-голяма като размер или да са няколко свързани една с друга. Да е цяло табло с рамки за снимки. Украсено по ваше желание и с личен привкус. Няма да сбъркате избирайки тази идея.

 

 

   9. Дъска за рязане с уникално послание

Ето нещо особено подходящо за дома или за вила, къща, за барбекю. За любителите на мезета и деликатеси. За ценители. Винаги може да се използва в ежедневието или да се ползва като до

пълнение към интериора в кухнята. Вие избирате как да бъде изрисувана. В по-сериозен стил или шеговит  такъв. Определено практичен подарък, подходящ както за жени така и за мъже.

 

   10. Уникална ваза

Вазата е подходящ подарък за всяка дама. Допъленен с букет цветя или не, може да украси всеки дома или офис. Да бъде използвана в ежеждневието като украса на помещението, в което се намира или да бъде пазена за специални случай. Получателят й избира. А вие можете да решите в какъв размер, цвят и орнаментиката  да е.

Която и идея за подарък да изберете от по-горните, ви гарантираме, че ще впечатлите получателя му и ще бъде запомнем с креативност и оригиналност.